Home » Waar te koop?

Waar zijn de bieren van brouwerij de die te koop?

In Alkmaar kun je op meerdere plekken terecht voor een Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die:

Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal:
Al jaren een begrip in Kaas aan de Piersonstraat 45 te Alkmaar. Combineer de juiste kaas bij Daan met  een Dirk Duyvel blond bier.

Bierwinkel Alkmaar:
Met een uitgebreide selectie van mooie speciaalbieren uit alle delen van de wereld, en dus nu ook Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die! Bezoek Ludo en zijn winkel aan de Ridderstraat 14a in Alkmaar en laat je verwonderen!

De Kaasopslag
Bij de Kaasopslag kun je terecht voor de aller lekkerste Hollandse kazen, vers gebrande noten, Wijn, brood en Alkmaars speciaalbier! Kom kijken en proeven in de gezellige winkel aan de Schoutenstraat 6 in hartje Alkmaar.

Gall & Gall Oudorperplein
Bij Gall & Gall moet je zijn voor een keur aan whiskey's, jenevers, bijzondere wijnen en nu ook bijzonder Alkmaars bier. In de gloednieuwe winkel aan het Oudorperplein 27 staan ze met deskundig advies voor je klaar om je alles over Dirk Duyvel blond en andere bieren te vertellen.

Proeflokaal de Boom
Direct onder het Nationaal Biermuseum, vlakbij het Waagplein ligt het gezellige Proeflokaal de Boom. Met een ruime keuze aan speciaalbieren uit Nederland en buitenland kun je hier voor van alles terecht. En voor Brouwerij de Die, uiteraard. Het adres is Houttil 1.

Vlaams restaurant de Vrolijke Pater:
Bier en spijzen worden perfect gecombineerd bij dit Vlaams ingestoken restaurant aan de Paternosterstraat 6-8 in Alkmaar.

Golden Tulip Alkmaar
In het restaurant Truffels van het hotel vind je ook Alkmaars bier. Ben je op bezoek in Alkmaar en heb je trek in een lokaal bier? Dan zit je prima in de bar van het hotel. Het hotel is gevestigd aan de Arcadialaan 6.

Hollands Restaurant Moeke:
Moeke is gespecialiseerd in de traditionele Hollandse keuken en houdt  van streekproducten, dus ook van Alkmaars speciaalbier. Bier van Brouwerij de Die past perfect bij goedgevulde groentesoep, suddervlees, gegrilde kippetjes of ambachtelijke pannenkoeken
. Ons Moeke woont op de Kanaalkade 131 in Alkmaar.

Eetcafé De Binnenkomer
De Binnenkomer is een fijn eetcafé tegenover de Grote Kerk aan het Kerkplein 6 in Alkmaar, met een ongedwongen huiskamersfeer waar je heerlijk kan genieten van lunch, diner of borrel. En ook van bieren van Brouwerij de Die.

Kraakman's Wijnhandel
In Winkelcentrum de Hoef zit niet zomaar een wijnhandel. Hier is een speciaalzaak die al twee eeuwen en zes generaties Kraakman de beste wijnen, whisky en nu ook bier van Brouwerij de Die verkoopt. 

Spar City  Alkmaar:
In de gemakswinkel op de Dijk kun je nu ook gemakkelijk een flesje Alkmaars speciaalbier halen van Brouwerij de Die. In een winkel die in alle gemakken voorziet kun je hier van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht. Naast de parkeergarage, op Dijk 14.

Stedelijk Museum Alkmaar
In het Stedelijk Museum Alkmaar kun je na een bezoek aan een van de exposities en vaste collectie lekker naborrelen met een biertje. En wat kan er dan beter dan een bier met Alkmaarse historie in het museum die deze historie vertelt?

Museumwinkel kaasmuseum:
In het hart van Alkmaar komen bier en kaas samen in de museumwinkel van het Hollands kaasmuseum. In het iconische Waaggebouw staat Alkmaars bier trots naast kaas en andere Alkmaarse geschenken.

Proeflokaal de Kleine Deugniet:
Wil je genieten van een Dirk Duyvel blond bier in een speciaalbiercafé dat bol staat van de kennis over bier, dan kun je terecht bij Proeflokaal de Kleine Deugniet aan de Gedempte Nieuwesloot 117 in Alkmaar.


Buiten Alkmaar:

Bolle Hendrik:
In Tuitjenhorn is een bijzondere delicatessenwinkel gevestigd, Bolle Hendrik. Je kunt hier terecht voor bijzondere en lekkere hapjes en drankjes. En het bier van Brouwerij de Die is natuurlijk een van die bijzondere bieren uit zijn assortiment. Maar er is meer... je kunt hier ook lunchen en proeverijen beleven. Gevestigd aan de Dorpsstraat 45 in Tuitjenhorn.