Home » Waar te koop?

Waar zijn de bieren van brouwerij de die te koop?

Alkmaar kun je op meerdere plekken terecht voor een Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die:

Het Groene Strand / De Hertenkamp
Groene strand is een groot buiten terras gelegen in het groene hart van Alkmaar, "Het Stadspark de Hout". Hier kunt u heerlijk genieten van de natuur gepaard met een heerlijke Dirk Duivel of een Witte Fortuin. 

Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal:
Al jaren een begrip in Kaas aan de Piersonstraat 45 te Alkmaar. Combineer de juiste kaas bij Daan met  een Dirk Duyvel blond bier.

Bierwinkel Alkmaar:
Met een uitgebreide selectie van mooie speciaalbieren uit alle delen van de wereld, en dus nu ook Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die! Bezoek Ludo en zijn winkel aan de Ridderstraat 14a in Alkmaar en laat je verwonderen!

Smit's Boer&goed
Een heel leuk boerenwinkeltje langs de Noordervaart aan de  grens van Alkmaar en Stompetoren. Ze verkopen er diverse lokale en verse producten. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. 

Café Bruintje
Gezellig Bruin Café  aan het Ritsevoort in Alkmaar. Mooi en groot assortiment aan speciaal bieren maar ook gespecialiseerd in Hollandse jenever en gin. 

Bistro Heerlijk Nel
Op de eerste verdieping van het oude pand aan het Verdronkenoord 131 komen Bier, Alkmaar en lekker eten samen! Onze bieren gaan goed bij de bijzondere gerechten van deze gezellige bistro.

Inde Soete Suyckerbol
Zoveel (Alkmaars) lekkers te koop op de Voordam bij deze nostalgische snoep- & lekkernijenwinkel, daar hoort natuurlijk ook Alkmaars bier bij. Met uitzicht op de Kaasmarkt maakt dit het typische Alkmaarse beeld compleet.

Alkmaarse Fan- & Giftshop
Bij de leukste en gezelligste souvenirwinkel van Alkmaar houden ze ook van Alkmaars bier. Op zoek naar een mooi souvenir uit Alkmaar? Dan moet je aan de Hoogstraat zijn!

Proeflokaal de Boom
Direct onder het Nationaal Biermuseum, vlakbij het Waagplein ligt het gezellige Proeflokaal de Boom. Met een ruime keuze aan speciaalbieren uit Nederland en buitenland kun je hier voor van alles terecht. En voor Brouwerij de Die, uiteraard. Het adres is Houttil 1.

VVV Hart van Noord-Holland
In het hart van Alkmaar komen bier en kaas samen. In het iconische Waaggebouw staat ons Alkmaars bier trots naast kaas en andere Alkmaarse geschenken.

Proeflokaal de Kleine Deugniet:
Momenteel niet beschikbaar

Amrath Hotel Alkmaar
Aan de Geestersingel op de plek van het voormalig gerechtsgebouw staat het prachtige hotel van Amrath. Met uitzicht op het oude stadscentrum kunt u genieten van een heerlijk Alkmaars biertje.

Museumcafé, Stedelijk Museum
Het Museumcafé aan het Canadaplein is dé plek in Alkmaar om elkaar te ontmoeten en te genieten van een uitgebreid assortiment producten. Achter bijna alle gerechten op de kaart zit een verhaal, daar mag ons bier niet ontbreken.

Alkmaarse Notenbranderij
De Alkmaarsche Notenbranderij aan de Magdelenenstraat is al ruim 18 jaar een begrip in Alkmaar. Met een ruim assortiment aan o.a. kaas, noten, wijn, luxe chocolade en delicatessen is dit een knusse winkel waar de klanten (zowel de echte Alkmaarder als de toerist) graag komen.  

Gunnery's Irish Pub
Dit is de enige Ierse Pub en vanaf 2007 een begrip aan de platte stenenbrug in Alkmaar. De Gunnery's staat bekend om zijn diverse Ierse, Schotse en Engelse bieren. Als u Alkmaar bezoekt is de Gunnery's het zeker waard.

Ranzijn
Ranzijn tuin & dier Alkmaar heeft naast een dier- en tuinafdeling, dierenartspraktijk, trimsalon en hondenwasstraat ook een afdeling food. Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor je tuin, balkon, huis en voor de innerlijke mens. De winkel in Alkmaar biedt een ruim en eigentijds assortiment.

Verhuis de Hoef
In winkelcentrum de Hoef vind u een kleine knusse delicatessen winkel. U kunt hier terecht voor heerlijk kazen, verse noten en heerlijke wijnen en ook ons bier.

Buiten Alkmaar:

Menno's Borrelhuis
Een kleine slijterij in het hart van het prachtige dorpje Schoorl bekend van zijn grote klimduin. De slijter heeft een uitgebreid assortiment aan drank, likeuren, hun eigen Schoorls Klimduintje  en "lokale" bieren.

Speciaalbierkoning.nl
Speciaalbierkoning.nl is de Nederlandse winkel voor al uw (special)bieren. Speciaalbierkoning.nl werkt met vele lokale brouwerijen nauw samen om dagelijks met heerlijke nieuwe bieren op de proppen te komen. Tevens heeft de Speciaalbierkoning een fysieke winkel in de lichtstad van Nederland, Eindhoven.


Van Streek kaas & delicatessen
In Broek op Langedijk en in Heerhugowaard zijn 2 mooie delicatessenwinkel die zich met name richten op de verkoop van binnenlandse en buitenlandse kaas. Ook zijn er producten verkrijgbaar uit diverse streken, zoals noten, wijn, bier en andere kaasbegeleiders. Hierbij streven zij er naar oorspronkelijke en ambachtelijke producten op te nemen die puur en echt van smaak zijn.


Bolle Hendrik
In Tuitjenhorn is een bijzondere delicatessenwinkel gevestigd, Bolle Hendrik. Je kunt hier terecht voor bijzondere en lekkere hapjes en drankjes. En het bier van Brouwerij de Die is natuurlijk een van die bijzondere bieren uit zijn assortiment. Maar er is meer... je kunt hier ook lunchen en proeverijen beleven. Gevestigd aan de Dorpsstraat 45 in Tuitjenhorn.

Online Shoppen:

Alkmaar in a Box
Weet je na al die jaren niet meer wat je moet geven om nog origineel en persoonlijk te zijn, of ben je op zoek naar iets leukers? Goed nieuws!Ondernemers bundelen krachten en bieden hun Alkmaarse trots aan via een Alkmaar in a Box. Hierdoor heb jij nu de kans om jouw collega’s en zakenrelaties te verrassen met een écht Alkmaars pakket.

Biermunitie
Binnenkort iets kado te geven en ben je op zoek naar een wonderlijk kado voor de echte bierlover?!
Prachtig om te geven, fantastisch om te krijgen. Ook geschikt om jezelf eens te verwennen. Biermunitie heeft een invasie aan geschenken....

 

Beleef Alkmaars Bier