Home » Waar te koop?

Waar zijn de bieren van brouwerij de die te koop?

In Alkmaar kun je op meerdere plekken terecht voor een Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die:

Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal:
Al jaren een begrip in Kaas aan de Piersonstraat 45 te Alkmaar. Combineer de juiste kaas bij Daan met  een Dirk Duyvel blond bier.

Bierwinkel Alkmaar:
Met een uitgebreide selectie van mooie speciaalbieren uit alle delen van de wereld, en dus nu ook Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die! Bezoek Ludo en zijn winkel aan de Ridderstraat 14a in Alkmaar en laat je verwonderen!

Eetcafé De Binnenkomer
De Binnenkomer is een fijn eetcafé tegenover de Grote Kerk aan het Kerkplein 6 in Alkmaar, met een ongedwongen huiskamersfeer waar je heerlijk kan genieten van lunch, diner of borrel. En ook van bieren van Brouwerij de Die.

De Kaasopslag
Bij de Kaasopslag kun je terecht voor de aller lekkerste Hollandse kazen, vers gebrande noten, Wijn, brood en Alkmaars speciaalbier! Kom kijken en proeven in de gezellige winkel aan de Schoutenstraat 6 in hartje Alkmaar.

Bistro Heerlijk Nel
Op de eerste verdieping van het oude pand aan het Verdronkenoord 131 komen Bier, Alkmaar en lekker eten samen! Onze bieren gaan goed bij de bijzondere gerechten van deze gezellige bistro.

Elhorst Eten & Drinken
Op de Laat zit een begrip in Alkmaar: lunchroom, restaurant, ontmoetingsplaats, Elhorst is het allemaal. Lekker na het winkelen even bijkomen? Dat kan nu ook met een biertje van Brouwerij de Die! Al ruim 50 jaar een echte Alkmaars bedrijf, nu ook met Alkmaars bier.

Inde Soete Suyckerbol
Zoveel (Alkmaars) lekkers te koop op de Voordam bij deze nostalgische snoep- & lekkernijenwinkel, daar hoort natuurlijk ook Alkmaars bier bij. Met uitzicht op de Kaasmarkt maakt dit het typische Alkmaarse beeld compleet.

Alkmaarse Fan- & Giftshop
Bij de leukste en gezelligste souvenirwinkel van Alkmaar houden ze ook van Alkmaars bier. Op zoek naar een mooi souvenir uit Alkmaar? Dan moet je aan de Hoogstraat zijn!

Café de Overkant
Nieuw sinds 2018, aan het Scharlo in Alkmaar. Bier, voetbal kijken, gezelligheid, het is allemaal aan de Overkant. En ook Alkmaars bier van Brouwerij de Die!

Gall & Gall Oudorperplein
Bij Gall & Gall moet je zijn voor een keur aan whiskey's, jenevers, bijzondere wijnen en nu ook bijzonder Alkmaars bier. In de gloednieuwe winkel aan het Oudorperplein 27 staan ze met deskundig advies voor je klaar om je alles over Dirk Duyvel blond en andere bieren te vertellen.

Grand Café Klunder
Gelegen naast het theater de Vest, kun je nu ook na voorstellingen genieten van onze bieren in Grand Café Klunder. Ook Alkmaar, bier en theater gaan dus prima samen!

Proeflokaal de Boom
Direct onder het Nationaal Biermuseum, vlakbij het Waagplein ligt het gezellige Proeflokaal de Boom. Met een ruime keuze aan speciaalbieren uit Nederland en buitenland kun je hier voor van alles terecht. En voor Brouwerij de Die, uiteraard. Het adres is Houttil 1.

Golden Tulip Alkmaar
In het restaurant Truffels van het hotel vind je ook Alkmaars bier. Ben je op bezoek in Alkmaar en heb je trek in een lokaal bier? Dan zit je prima in de bar van het hotel. Het hotel is gevestigd aan de Arcadialaan 6.

Stedelijk Museum Alkmaar
In het Stedelijk Museum Alkmaar kun je na een bezoek aan een van de exposities en vaste collectie lekker naborrelen met een biertje. En wat kan er dan beter dan een bier met Alkmaarse historie in het museum die deze historie vertelt?

Museumwinkel kaasmuseum:
In het hart van Alkmaar komen bier en kaas samen in de museumwinkel van het Hollands kaasmuseum. In het iconische Waaggebouw staat Alkmaars bier trots naast kaas en andere Alkmaarse geschenken.

Proeflokaal de Kleine Deugniet:
Wil je genieten van een Dirk Duyvel blond bier in een speciaalbiercafé dat bol staat van de kennis over bier, dan kun je terecht bij Proeflokaal de Kleine Deugniet aan de Gedempte Nieuwesloot 117 in Alkmaar.


Buiten Alkmaar:

Bolle Hendrik
In Tuitjenhorn is een bijzondere delicatessenwinkel gevestigd, Bolle Hendrik. Je kunt hier terecht voor bijzondere en lekkere hapjes en drankjes. En het bier van Brouwerij de Die is natuurlijk een van die bijzondere bieren uit zijn assortiment. Maar er is meer... je kunt hier ook lunchen en proeverijen beleven. Gevestigd aan de Dorpsstraat 45 in Tuitjenhorn.

Jumbo Nicolai
De supermarkt van Egmond aan Zee gevestigd aan de schoolstraat heeft een ruim assoritement aan speciaalbieren. Onze Dirk Duyvel en 't Swaart van Cabeliau mogen daar niet in ontbreken.

Café Charlies
In Hoorn is Café Charlies een begrip. Vele bijzondere speciaalbieren zijn hier verkrijgbaar, zo ook Alkmaars bier van Brouwerij de Die. Laat je verrassen aan de Dubbele Buurt 4 in Hoorn!

Grand-Café van Zanten Leerdam
Aan het Dr. Reilinghplein 10, vlakbij het station, ontstaat een nieuw elan met een Grand-café dat graag bijzondere speciaalbieren schenkt. En dan mag Brouwerij de Die niet ontbreken. Alkmaars speciaalbier in de stad van het glas!