Home » Waar te koop?

Waar zijn de bieren van brouwerij de die te koop?

In Alkmaar kun je op meerdere plekken terecht voor een Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die:

Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal:
Al jaren een begrip in Kaas aan de Piersonstraat 45 te Alkmaar. Combineer de juiste kaas bij Daan met  een Dirk Duyvel blond bier.

Bierwinkel Alkmaar:
Met een uitgebreide selectie van mooie speciaalbieren uit alle delen van de wereld, en dus nu ook Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die! Bezoek Ludo en zijn winkel aan de Ridderstraat 14a in Alkmaar en laat je verwonderen!

Eetcafé De Binnenkomer
De Binnenkomer is een fijn eetcafé tegenover de Grote Kerk aan het Kerkplein 6 in Alkmaar, met een ongedwongen huiskamersfeer waar je heerlijk kan genieten van lunch, diner of
borrel. En ook van bieren van Brouwerij de Die.

Café Bruintje
Gezellig Bruin Café  aan het Ritsevoort in Alkmaar. Mooi en groot assortiment aan speciaal bieren maar ook gespecialiseerd in Hollandse jenever en gin. 

De Kaasopslag
Bij de Kaasopslag kun je terecht voor de aller lekkerste Hollandse kazen, vers gebrande noten, Wijn, brood en Alkmaars speciaalbier! Kom kijken en proeven in de gezellige winkel aan de Schoutenstraat 6 in hartje Alkmaar.

Bistro Heerlijk Nel
Op de eerste verdieping van het oude pand aan het Verdronkenoord 131 komen Bier, Alkmaar en lekker eten samen! Onze bieren gaan goed bij de bijzondere gerechten van deze gezellige bistro.

Elhorst Eten & Drinken
Op de Laat zit een begrip in Alkmaar: lunchroom, restaurant, ontmoetingsplaats, Elhorst is het allemaal. Lekker na het winkelen even bijkomen? Dat kan nu ook met een biertje van Brouwerij de Die! Al ruim 50 jaar een echte Alkmaars bedrijf, nu ook met Alkmaars bier.

Inde Soete Suyckerbol
Zoveel (Alkmaars) lekkers te koop op de Voordam bij deze nostalgische snoep- & lekkernijenwinkel, daar hoort natuurlijk ook Alkmaars bier bij. Met uitzicht op de Kaasmarkt maakt dit het typische Alkmaarse beeld compleet.

Alkmaarse Fan- & Giftshop
Bij de leukste en gezelligste souvenirwinkel van Alkmaar houden ze ook van Alkmaars bier. Op zoek naar een mooi souvenir uit Alkmaar? Dan moet je aan de Hoogstraat zijn!

Grand Café Klunder
Gelegen naast het theater de Vest, kun je nu ook na voorstellingen genieten van onze bieren in Grand Café Klunder. Ook Alkmaar, bier en theater gaan dus prima samen!

Proeflokaal de Boom
Direct onder het Nationaal Biermuseum, vlakbij het Waagplein ligt het gezellige Proeflokaal de Boom. Met een ruime keuze aan speciaalbieren uit Nederland en buitenland kun je hier voor van alles terecht. En voor Brouwerij de Die, uiteraard. Het adres is Houttil 1.

VVV Hart van Noord-Holland
In het hart van Alkmaar komen bier en kaas samen. In het iconische Waaggebouw staat ons Alkmaars bier trots naast kaas en andere Alkmaarse geschenken.

Proeflokaal de Kleine Deugniet:
Momenteel niet beschikbaar

Spar de Ruyter, Oudorp:
Al onze bieren zijn verkrijgbaar in deze gezellige kleine supermarkt in het hart van Oudorp.

Amrath Hotel Alkmaar
Aan de Geestersingel op de plek van het voormalig gerechtsgebouw staat het prachtige hotel van Amrath. Met uitzicht op het oude stadscentrum kunt u genieten van een heerlijk Alkmaars biertje.

Museumcafé, Stedelijk Museum
Het Museumcafé aan het Canadaplein is dé plek in Alkmaar om elkaar te ontmoeten en te genieten van een uitgebreid assortiment producten. Achter bijna alle gerechten op de kaart zit een verhaal, daar mag ons bier niet ontbreken.

Delicatessenwinkel de Nootzaak
Heerlijke producten voor een vriendelijke prijs. Delicatessenwinkel De NootZaak in Alkmaar is de betrokken specialist in ambachtelijke producten. Het rijke assortiment is samengesteld uit unieke en smaakvolle streekproducten, met een (h)eerlijk verhaal. Unieke speciaalkazen, dagelijks vers geroosterde noten, huisgemaakte olijvenmixen aangevuld met verrassende wijnen, speciaalbier en nog veel meer bezorgen u een ware smaaksensatie!

Alkmaarse Notenbranderij
De Alkmaarsche Notenbranderij aan de Magdelenenstraat is al ruim 18 jaar een begrip in Alkmaar. Met een ruim assortiment aan o.a. kaas, noten, wijn, luxe chocolade en delicatessen is dit een knusse winkel waar de klanten (zowel de echte Alkmaarder als de toerist) graag komen.  

Gunnery's Irish Pub
Dit is de enige Ierse Pub en vanaf 2007 een begrip aan de platte stenenbrug in Alkmaar. De Gunnery's staat bekend om zijn diverse Ierse, Schotse en Engelse bieren. Als u Alkmaar bezoekt is de Gunnery's het zeker waard.

Ranzijn
Ranzijn tuin & dier Alkmaar heeft naast een dier- en tuinafdeling, dierenartspraktijk, trimsalon en hondenwasstraat ook een afdeling food. Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor je tuin, balkon, huis en voor de innerlijke mens. De winkel in Alkmaar biedt een ruim en eigentijds assortiment.

 

Buiten Alkmaar:

Bolle Hendrik
In Tuitjenhorn is een bijzondere delicatessenwinkel gevestigd, Bolle Hendrik. Je kunt hier terecht voor bijzondere en lekkere hapjes en drankjes. En het bier van Brouwerij de Die is natuurlijk een van die bijzondere bieren uit zijn assortiment. Maar er is meer... je kunt hier ook lunchen en proeverijen beleven. Gevestigd aan de Dorpsstraat 45 in Tuitjenhorn.

Beleef Alkmaars Bier