Waar zijn de bieren van brouwerij de die te koop?

Alkmaar kun je op meerdere plekken terecht voor een Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die: 

Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal:
Al jaren een begrip in Kaas aan de Piersonstraat 45 te Alkmaar. Combineer de juiste kaas bij Daan met  een Dirk Duyvel blond bier.

Bierwinkel Alkmaar:
Met een uitgebreide selectie van mooie speciaalbieren uit alle delen van de wereld, en dus nu ook Alkmaars speciaalbier van Brouwerij de Die! Bezoek Ludo en zijn winkel aan de Ridderstraat 14a in Alkmaar en laat je verwonderen!

Smit's Boer&goed
Een heel leuk boerenwinkeltje langs de Noordervaart aan de  grens van Alkmaar en Stompetoren. Ze verkopen er diverse lokale en verse producten. Zeer de moeite waard om een kijkje te nemen. 

Bistro Madame Jeanette
aan de Koorstraat 12 vind u de gezellige kleine bistro waar lokaal hoog in het vaandel staat. Hier kunt u al onze bieren proeven.
De menukaart is klein en wat je van een bistro verwacht: denk aan kipsaté, biefstuk stroganoff en spareribs, voor de perfecte combinatie met bier.

Inde Soete Suyckerbol
Zoveel (Alkmaars) lekkers te koop op de Voordam bij deze nostalgische snoep- & lekkernijenwinkel, daar hoort natuurlijk ook Alkmaars bier bij. Met uitzicht op de Kaasmarkt maakt dit het typische Alkmaarse beeld compleet.

Proeflokaal de Boom
Direct onder het Nationaal Biermuseum, vlakbij het Waagplein ligt het gezellige Proeflokaal de Boom. Met een ruime keuze aan speciaalbieren uit Nederland en buitenland kun je hier voor van alles terecht. En voor Brouwerij de Die, uiteraard. Het adres is Houttil 1.

VVV Hart van Noord-Holland
In het hart van Alkmaar komen bier en kaas samen. In het iconische Waaggebouw staat ons Alkmaars bier trots naast kaas en andere Alkmaarse geschenken.

Proeflokaal de Kleine Deugniet:
Momenteel niet beschikbaar

Alkmaarse Notenbranderij
De Alkmaarsche Notenbranderij aan de Magdelenenstraat is al ruim 18 jaar een begrip in Alkmaar. Met een ruim assortiment aan o.a. kaas, noten, wijn, luxe chocolade en delicatessen is dit een knusse winkel waar de klanten (zowel de echte Alkmaarder als de toerist) graag komen.  

Gunnery's Irish Pub
Dit is de enige Ierse Pub en vanaf 2007 een begrip aan de platte stenenbrug in Alkmaar. De Gunnery's staat bekend om zijn diverse Ierse, Schotse en Engelse bieren. Als u Alkmaar bezoekt is de Gunnery's het zeker waard.

Ranzijn
Ranzijn tuin & dier Alkmaar, Velserbroek en Zaandam hebben naast een dier- en tuinafdeling, dierenartspraktijk, trimsalon en hondenwasstraat ook een afdeling food. Bij Ranzijn tuin & dier kan je terecht voor alle benodigdheden voor je huisdier, maar ook voor leuke producten voor je tuin, balkon, huis en voor de innerlijke mens. De landmarkt biedt een ruim en eigentijds assortiment.

Verhuis de Hoef
In winkelcentrum de Hoef vind u een kleine knusse delicatessen winkel. U kunt hier terecht voor heerlijk kazen, verse noten en heerlijke wijnen en ook ons bier.

Slijterij de Laat
Bij Slijterij de Laat kunt u terecht voor de gehele drankbeleving. Onze passie voor drank brengen wij graag op u over met ons ruime en gevarieerde assortiment. Wij hebben voor elke drankliefhebber de drank waar zij naar op zoek zijn. Van de verschillende bieren en wijnen tot aan een grote diversiteit aan sterke dranken. U bent uiteraard welkom in onze slijterij in Alkmaar om het aanbod met uw eigen ogen te aanschouwen.

 

Buiten Alkmaar:

Menno's Borrelhuis
Een kleine slijterij in het hart van het prachtige dorpje Schoorl bekend van zijn grote klimduin. De slijter heeft een uitgebreid assortiment aan drank, likeuren, hun eigen Schoorls Klimduintje  en "lokale" bieren.

Van Streek kaas & delicatessen
In Broek op Langedijk en in Heerhugowaard zijn 2 mooie delicatessenwinkel die zich met name richten op de verkoop van binnenlandse en buitenlandse kaas. Ook zijn er producten verkrijgbaar uit diverse streken, zoals noten, wijn, bier en andere kaasbegeleiders. Hierbij streven zij er naar oorspronkelijke en ambachtelijke producten op te nemen die puur en echt van smaak zijn.


Bolle Hendrik
In Tuitjenhorn is een bijzondere delicatessenwinkel gevestigd, Bolle Hendrik. Je kunt hier terecht voor bijzondere en lekkere hapjes en drankjes. En het bier van Brouwerij de Die is natuurlijk een van die bijzondere bieren uit zijn assortiment. Maar er is meer... je kunt hier ook lunchen en proeverijen beleven. Gevestigd aan de Dorpsstraat 45 in Tuitjenhorn.

 

Speciaalbierkoning.nl
Speciaalbierkoning is de winkel & webshop voor al uw speciaalbier. Door het directe en intensieve contact die wij met elke brouwer hebben, kunnen wij u dagelijks voorzien van de lekkere unieke bieren voor een scherpe prijs.

Online Shoppen:

Alkmaar in a Box
Weet je na al die jaren niet meer wat je moet geven om nog origineel en persoonlijk te zijn, of ben je op zoek naar iets leukers? Goed nieuws!Ondernemers bundelen krachten en bieden hun Alkmaarse trots aan via een Alkmaar in a Box. Hierdoor heb jij nu de kans om jouw collega’s en zakenrelaties te verrassen met een écht Alkmaars pakket.

Biermunitie
Binnenkort iets kado te geven en ben je op zoek naar een wonderlijk kado voor de echte bierlover?!
Prachtig om te geven, fantastisch om te krijgen. Ook geschikt om jezelf eens te verwennen. Biermunitie heeft een invasie aan geschenken....

 

Beleef Alkmaars Bier

BROUWERIJ DE DIE, SPECIAALBIER UIT ALKMAAR
BELEEF ALKMAARS BIER!